Hakkımızda


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Solmaz Grup İnşaat Mimarlık ve Mühendislik

Kuruluş
2002 yılında kurulan Solmaz Grup İnşaat Mimarlık ve Mühendislik kurulduğu günden itibaren özgün ve uygulanabilir tasarımlara verdiği önem ile günümüzde faklı ölçeklerde birçok yapının mimarlık ve mühendislik hizmetini gerçekleştirmektedir.

Titizlik , bilgi ve estetikle örülü projelerimizde daha iyi yaşam alanları üretmek için çalışıyoruz. Günümüze kadar Aydın “Armada Life” , Güllük “Green Hill”, Milas “Atakent” gibi birçok büyük ve başarılı projenin yanında yüzlerce orta ve küçük ölçekli projeye imza atmıştır. Yetinmiyor, sosyal sorumluluğumuzla da farklı yaşamlara dokunuyoruz. Araştırıyor, yeniliyor ve keşfediyoruz.Bugünümüzü değiştiren , geleceğiniz için değer üreten yatırımlara adım atıyoruz… Bir evden fazlasını bulacağınız projelerimizde beklentilerinizi belirleyen alışkanlıklar bir kenara, biz daha çok hayallerinizi gerçekleştiriyoruz..]

İnsanlara ve çevreye olumlu etkisi olan, yüksek verimlilikte, sağlıklı ve işlevsel binalar tasarlamayı amaçlayan Solmaz Mimarlık, her proje için öncelikle işverenin hedefleri ve mevcut durumda talep edilen ve gelecekte talep edilebilecek ihtiyaç programlarını dikkate alır ve bu bilgileri çevre koşulları ve projenin çevre içerisindeki rolü ile birleştirir. Ön konsept aşamasından planlama, yapım ve tamamlanma aşamasına kadar olan tüm safhalarda, her projenin tasarımı ve kontrolünde yer alan ofis kurucuları her projenin başarısının takım çalışması ile zenginleştiğine inanarak tüm tasarım etaplarında bu zenginliğe önem verir.

Nitelikli yaşam alanlarının oluşturulmasını önemseyen bir yaklaşımla tasarımlar gerçekleştiren Solmaz Mimarlık; yatırımcılar, mühendislik grupları, peyzaj tasarım ekipleri ve danışmanlarla birlikte proje sürecini yürütür. Birlikte çalıştığı genç ve dinamik kadrosunda da ekiplerin sürekliliğine değer verir.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.